O NAMA

S-GROUP DOO

Društvo za proizvodnju, promet, usluge i eksport-import S-GROUP d.o.o. osnovano je 04. januara 1999. godine. Firma se prvobitno bavila distribucijom boja i lakova, štamparskih boja, razređivača, boja za plastiku.

Razvojem poslovanja dolazi do nastanka tri profitna centra:

* PC Dekorativa koja uključuje: distribuciju materijala za završne radove u građevinarstvu i u okviru ovog PC-a se vrši distribucija proizvoda renomiranih svetskih i regionalnih proizvođača: Helios, JUB, Knauf, a pored toga kompanija ima i svoju robnu marku ULTRA.

Cilj kome težimo je da postanemo vodeći domaći distributer materijala za završne radove u građevinarstvu, boja i lakova, razređivača i antikorozivnih premaza i ostalih pratećih materijala, sa posebnim akcentom na pozicioniranje robne marke ULTRA.

* PC Auto program postoji 4 godine i uključuje distribuciju materijala za pripremu za farbanje i boja za farbanje automobila. Kompanija zastupa Akzo Nobel – jedan od tri najveća svetska proizvođača boja i lakova, Novol – jedan od vodećih proizvođača pred materijala u auto industriji (kitova, lakova, sprejeva) iz Poljske, a isto tako S-GROUP ima svoju robnu marku ULTRA AUTO u okviru ovog profitnog centra.

* PC Industrija u okviru koga postoje dve vrste proizvodnje. Proizvodnja razređivača za flexo i duboku štampu pod robnom markom COLORFLEX i proizvodnja boja za flexo i duboku štampu u saradnji sa najvećim proizvođačem boja u oblasti grafike SUN CHEMICAL-om.
Bitan segment u okviru proizvodnje je proizvodnja boje za plastiku – masterbača koja započinje 2010. godine i to pod robnom markom PLASTON.
Širok asortiman Plaston masterbača nudi izbor najboljeg rešenja za proizvodnju cevi, folija i standardnih brizganih proizvoda.

Centrala Društva je u Gornjem Milanovcu, poslovnice sa magacinima su u Novom Sadu, Beogradu i Nišu. 2018. godine otvoreno je i predstavništvo za Bosnu i Hercegovinu u Bijeljini.

"Svoje poslovanje nastavljamo da usmeravamo na tekuće i buduće potrebe svojih kupaca, na zadovoljavanje njihovih zahteva i prevazilaženje njihovih očekivanja, na zadovoljavanje potreba samog Društva i zaposlenih u cilju dugoročne održivosti i stalnog razvoja i unapređenja procesa."

S-GROUP – OBOJIMO SVET
04.01.1999.

Osnovan S-Group

Osnivanje Društva za proizvodnju, promet, usluge i eksport-import S-GROUP d.o.o.

2002.

Građevinarstvo

Početak distribucije proizvoda za završne radove u građevinarstvu

2008.

Niš

Otvaranje distributivnog centra u Nišu. Izgradnja upravne zgrade na sadašnjoj lokaciji firme

2009.

ULTRA

Nastanak i razvoj brenda ULTRA

2010.

Novi Sad

Otvaranje poslovnice u Novom Sadu

2010.

Plaston

Početak proizvodnje masterbača Plaston

2012.

Beograd

Otvaranje magacina u Beogradu

2014.

Štamparske boje

Početak proizvodnje štamparskih boja

2015.

Masterbač i auto program

Investicija u kupovinu nove mašine za masterbač. Početak distribucije materijala za pripremu za farbanje i boja za farbanje automobila.

2016.

ULTRA AUTO

Registracija i zaštita brenda ULTRA AUTO

2018.

Ugljevik

Otvaranje kompanije S-GROUP Ugljevik

2019.

BRA-HEM

Kupovina vlasničkog udela kompanije BRA-HEM

2019.

PCM GRAF

Kupovina vlasničkog udela kompanije PCM GRAF

2020.

Nov proizvodni pogon

Investicija u nov proizvodni pogon, nabavka novog ekstrudera i početak proizvodnje novog belog masterbača

"Da bi dugoročno obezbedili organski rast, konstantno investiramo u infrastrukturu, vozila i kadrove i kontinuirano radimo na plasmanu roba i proizvoda na domaćem tržištu i u zemljama u regionu."

S-GROUP – OBOJIMO SVET

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakte po sekcijama
posetite stranice kontakt
u odgovarajućim sektorima

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Srbija

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section