DYNA COAT

About

CLEAR 3000

Bela / 1 L / 5L

FAST ANTISCRATCH
Dynacoat Clear 3000 Fast Antiscratch je brzosušivi lak savršen za male reparacije i manje elemente. Optimizovan za manje brze reparacije i niže temperature, nudi kombinaciju izgleda završne površine dobrog kvaliteta i velike brzine sušenja.

Lako mešanje i primena – Zbog veoma dobrog raspršivanja i prilagođenosti osnovnim bojama na bazi rastvarača i na bazi vode, Clear 3000 Fast Antiscratch je jednostavan za upotrebu. Kompatibilnost sa herterima Universal i Flexi lakirerima nudi kontrolu i fleksibilnost za brzo i efikasno postizanje profesionalnih rezultata.

Povećane brzine sušenja – Clear 3000 Fast Antiscratch se suši brzo na 20°C i suv je od prašine za samo 15 minuta. Time se značajno smanjuje rizik od grešaka kao što je prodiranje prašine, što smanjuje vreme potrebno za poliranje. Popravljeni delovi su spremni za rukovanje za tri sata. Pored toga što nudi dobre performanse pri sušenju na vazduhu, ovaj fleksibilni brzosušivi proizvod je pogodan i za upotrebu u komorama sa cirkulacijom vazduha nadole.

CLEAR 6000

Bela / 1 L / 5L

HS ANTISCRATCH

Dizajniran kao univerzalno rešenje za popravke, Clear 6000 HS Antiscratch obezbeđuje visokokvalitetnu završnu površinu preko svih Dynacoat osnovnih boja na bazi rastvarača i na bazi vode. Bilo da vršite male reparacije ili kompletno ponovno lakiranje, izaberite lak kome možete verovati u okruženju bilo koje auto-lakirnice.

CLEAR MATT

Bela / 1L

Clear Matt je HOS usklađeni dvokomponentni mat bezbojni lak, idealan za repliciranje mat OEM završnih slojeva.

Preciznost količine sjaja. Može se mešati u potpunosti sa Flexi Hardenerom i Thinner-om ili Dynacoat Clearcoat-om 3000 Fast Antiscratch i 6000 HS Antiscratch, kako bi se postigao poseban željeni nivo sjaja za bilo koju određenu situaciju. Glatki, visokokvalitetni završni slojevi, sa efektima atraktivnog svilenkastog sjaja, mogu se napraviti uz minimalan napor.

Brzina i fleksibilnost – Lako ga je naneti u samo dva sloja, sa kratkim vremenom izvetravanja od 5–10 minuta. Zahvaljujući izboru različitih Flexi Hardener-a, može da se prilagodi za različite uslove nanošenja, kako bi se lakirerima dala sloboda i samopouzdanje.

ANTIGRAVEL

Crna / Siva / Bela / 1L = 1,2 kg

Dyna zaštita donjih delova karoserije je 1K smeša (spremna za nanošenje) za zaštitu karoserije od udara kamenčića.

Postojan, ali elasičan sloj je idealan kao zaštita protiv rđe, vode i soli. Proizvod visokog kvaliteta i brzog vremena sušenja. Proizvodi se u beloj, sivoj i crnoj boji. Ako je potrebno, preko njega se direktno može naneti završna boja.

FILLER HB 4+1

Siva / 0,8L + 0,2L / 3L + 0,75L

Dynacoat filer HB 4 + 1 za razne vrste popravki pre bojanja automobila, pruža idealno pripremljenu površinu. Standardni odnos mešanja 4:1 čini proizvod prikladan za upotrebu za svakodnevne zadatke bez potrebe za dodatnom obukom.

Sa debljinom od 70 do 90 mikrona po sloju Filler HB 4 + 1 je idealno rešenje za nanošenje na velike površine. Uklanja nepravilnosti. Obezbedjuje gladak premaz spreman za dalju obradu za veoma kratko vreme.

Oznaka HB označava da je ovo HIGH BILD, debeloslojni filer i može se nanositi i u više od 3 nanosa. Isporučuje se u setu sa DYNA FILLER 4+1 HARDENER-om.

FILLER HB 5+1

Crna / Bela / 0,84L + 0,16L / Siva / 3L + 0,6L

Dynacoat Filler HB 5 + 1 poseduje visoku snagu punjenja uz širok spektar sivih nijansi sa tri opcije boja: bela, siva i crna. HB (high build) oznaka označava da su ovo višeslojni fileri i mogu se naneti u više od 3 sloja.

Ova baza osigurava tvrde slojeve debljine 80-100 mikrona i savršena je za punjenje velikih površina i uklanjanje nepravilnosti površine.

Osigurava izvrsno prianjanje vodene baze i baze Dynacoat. Isporučuje se u setu sa DYNA FILLER 5+1 HARDENER-om.

FILLER 6100 DUO

Crna / Bela / Siva / 1L / 3L

Višenamenski filer je savršeno rešenje za svakodnevne zadatke. Omogućuje široku
upotrebu zbog mogućnosti korišćenja u verzijama sa i bez brušenja. Proizvod se
lako nanosi i ima visoku pokrivnu moć. Filler 6100 Duo, u skladu sa evropskim
standardima VOC, obezbeđuje visoko kvalitetne završne rezultate.

Dostupan je u crnoj, beloj i sivoj boji. Kombinacijom crne i sive i bele i sive u odnosu 50:50% dobijaju se još dve nijanse, svetlo siva i tamno siva što omogućava bolju pokrivenost i tačnost nijanse pri bojenju. Ovaj odnos mešanja je bitan kod sistema mokro na mokro.

U sistemu mokro na mokro bez brušenja FIller 6100 Duo se meša u odnosu 5:1:2 sa
Flexi Slow herterom i Slow akrilnim razređivačom. Nakon sušenja 15-20 minuta
može se prebojiti svim završnim premazima dostupnim na tržištu.

U verziji sa brušenjem Filler se meša u odnosu 5:1:1 sa Flexi harterima (fast,
medium i slow) i DYNA akrilnim razređivačom. Nanosi se u 1 do 3 premaza sa
odparavanjem između premaza 5-10 minuta. Vreme sušenja do sledećeg premaza
je 3-4 sata.

THINNER

Bela / 1L / 5L

Univerzalni akrilni razređivač

Akrilni razređivač se koristi u bazi, akrilu, bezbojnom laku, fileru, tj. jedan razređivač za sve prozvode.

Fast razređivač se koristi na temperaturama ispod 20 stepeni.
Spori razređivač se koristi na temperaturama iznad 25 stepeni.
Standard razređivač se koristi na temperaturama od 20-25 stepeni

HARDENER

Bela / 0,5L / 2,5L

Brzi učvršćivač se koristi u setu sa lakovima i pastama u mix sistemu. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se u vremenskim uslovima kada je temperatura niža od 20 stepeni, kada se materijali brzo suše.

Standardni učvršćivač se koristi u setu sa lakovima i pastama u mix sistemu. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se u vremenskim uslovima kada se temperatura kreće u intervalu od 20-25 stepeni.

Spori učvršćivač se koristi u setu sa lakovima i pastama u mix sistemu. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se kada je temperatura viša od 28 stepeni, kada se materijali sporo suše.

FLEXI HARDENER

Bela / 0,5L / 2,5L

Hardener Flexi fast – brzi učvršćivač se koristi u setu sa lakovima 3000 antiscrech, 6000 i 2K Topcoat PRO acryl. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se u vremenskim uslovima kada je temperatura niža od 20 stepeni, kada se materijali sporo suše.

Hardener Flexi medium učvršćivač se koristi u setu sa lakovima 3000 antiscrech, 6000 i 2K Topcoat PRO acryl. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se u vremenskim uslovima kada se temperatura kreće u intervalu od 20-25 stepeni.

Hardener Flexi slow – spori učvršćivač se koristi u setu sa lakovima 3000 antiscrech, 6000 i 2K Topcoat PRO acryl. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se kada je temperatura viša od 28 stepeni, kada se materijali brzo suše.

DEGREASER

Bela / 5L

Univerzalni proizvod za čišćenje i odmašćivanje metalnih površina, postojećih završnih premaza i premazanih površina.

– uklanja ostatke masti, ulja, voska i silikona.
– obezbeđuje optimalne rezultate u kombinaciji sa sredstvom za odmašćivanje na vodenoj bazi
Degreaser WB.
– neagresivni proizvod za postojeće završne obrade (osim za 1K proizvode).

1K PRIMER

Siva / 1,4L

Univerzalna siva jednokomponentna podloga u spreju koja pruža brzinu i kvalitet. Jednostavno je protresite i koristite za primenu na reparaciji manjih delova ili oštećenje od udara kamenčića.

BASECOAT PRO

Bela / 1L / 3,75L

BASECOAT PRO je sistem završne boje na bazi rastvarača. Napravljen je od najnovijih pigmenata. Omogućuje jednostavno pravljenje svih nijansi boja automobila sa malim brojem tonera.

– obezbeđuje precizno usklađivanje boja
– fleksibilno mešanje sa razređivačima: brzi, standard i spori
– laka primena i jaka pokrivnost

2K TOPCOAT PRO

Bela / 1L / 3,75L

Dvokomponentna akrilna boja za automobile i komercijalna vozila. Pogodna za sve vrste reparacija. DYNA 2K TOPCOAT PRO je visokog sjaja i dobre postojanosti. Mogućnost velikog broja nijansi boja.

Jednostavno mešanje i nanošenje i visoka pokrivna moć.

POLYESTER PUTTY FIBRE

Bela / 1L

DYNA Poliesterski kit sa fiber-glas vlaknima namenjen je popunjavanju i zatvaranju istrulelih delova na karoseriji.

Pogodan za nanošenje na čist metal.

POLYESTER PUTTY MULTIFILL

Bela / 1,85kg

Dyna univerzalni kit za sve metalne površine. Univerzalni cement kit dizajniran za popunjavanje neravnina na karoseriji vozila. Može se koristiti na čeliku, pocinkovanom limu i aluminijumu, što se vidi i iz samog naziva – Polyester Putty Multifill, za multi tipove površina. Odlikuje se izuzetno lakom obradom.

About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakte po sekcijama
posetite stranice kontakt
u odgovarajućim sektorima

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Srbija

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section