SIKKENS

About

AUTOWAVE MM

Bela / 0,5 L / 1L

Vrhunska vodena baza

Sikkens Autowave na vodenoj osnovi je baza visokih performansi. Koristeći najnoviju tehnologijuvodeni Sikkens Autowave je u skladu sa evropskim VOC standardima.

Basecoat Autowave obezbeđuje izvrsnu pokrivenost i kontrolu nanosa. Mora se koristiti sa specifičnim Sikkens lakom koji štiti životnu sredinu. Superioran izbor za postizanje optimalnog usklađivanja boja.

AUTOCLEAR 2.0

Bela / 2,5 L / 5L

Autoclear 2.0 je univerzalni bistri lak za brzo sušenje koji pruža izuzetnu trajnost. Odgovarajuće podešavanje važnih parametara tokom procesa farbanja (mešanje, nanošenje, sušenje, naknadno sušenje i poliranje) osigurava efikasnost procesa. Autoclear 2.0 je savršen za sve vrste popravki: od malih popravki do farbanja celog vozila. Proizvod se može sušiti na 40 ° C, 60 ° C i na sobnoj temperaturi. Pored toga, zahvaljujući Reducer-u, nanošenje je jednostavno i praktično i nema potrebe za dodatnim ubrzivačima koji bi ubrzali proces sušenja.

Prednosti:
– različite mogućnosti sušenja (sobna temperatura, 40°C, 60°C).
– mogućnost prilagođavanja brzine sušenja zahvaljujući Reducer-u.
– odlično očvršćivanje nakon sušenja.
– brz i lak proces poliranja.

AUTOCLEAR 2.0 HARDENER
Očvršćivač za novi Sikkens Autoclear 2.0 lak. VOC-kompatibilan dvokomponentni sistem čišćenja, koji je razvijen za optimalna svojstva primene putem Autowave. Dostupan u tri varijante: Fast, Medium i Hard.

AUTOCLEAR LV SUPERIOR

Bela / 2,5 L / 5L

Superiorni lak sa širokim spektrom upotrebe. Dvokomponentni bistri lak sa visokim sadržajem čvrstih materija. Idealan za popravke 2-3 elementa zbog brzog stvrdnjavanja. Karakteriše ga izuzetna trajnost i pouzdanost, a lakiranom delu obezbedjuje visoki sjaj. Dostupan u 3 verzije: Fast, Standard i Slow.

Prednosti:
– jednostavna primena.
– visok sjaj.
– brzo očvršćavanje.
– lako poliranje.
– odlična pokrivna moć.

AUTOCLEAR LV SUPERIOR HARDENER
Dostupan u tri varijante: Fast, Medium i Hard.
Očvršćivač za Sikkens Autoclear LV Superior lak.

About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakte po sekcijama
posetite stranice kontakt
u odgovarajućim sektorima

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Srbija

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section