NOVOL SPRAY

About

Strukturni plastic sprej

Structure Topcoat spray 500ml

Brzosušeći dekorativni akrilni premaz sa vrlo dobrim pokrivnim svojstvima, od fino zrnaste teksture koja imitira plastiku, namenjen za bojenje drvenih, metalnih i aluminijumskih površina kao i starih premaza i poliesterskih laminata.

Sprej za felne

Wheel spray 500ml

Brzosušivi sprej za felne akrilnog premaza namenjen jeza renoviranje i popravku felni i kape od čelika i lakih metala. Premaz ima veoma dobre premazne karakteristike, trajni sjaj, otpornost na vodu, benzin i atmosferske uslove.

Plastic prajmer u spreju

Plastic Primer spray 500ml

Brzosušivi, bezbojni prajmer koji povećava adheziju akrilnih prajmera, akrilnih i poliuretanskih premaza za različite vrste podloga, a posebno plastične. Nanosi se na podlogu pre špric kita ili poliester kita.

Topcoat sprej za plastiku

Acrylic Topcoat spray 500ml

Brzosušivi akrilni završni premaz namenjen za bojenje drvenih, metalnih i aluminijumskih površina kao i starih lakova i poliesterskih laminata. Najčešće se koristi za branike.

Control sprej

Control spray 500ml

Kontrolni sprej koji se brzo suši je pomoćni proizvod koji stvara tanki kontrolni sloj na površinama namenjenim za brušenje. Kontrolni sloj omogućava brzo otkrivanje svih neravnina i ogrebotina prilikom obrade, kao i ispravljanje područja koja zahtevaju dalju obradu.

Vosak sprej

Cavity Wax spray 500ml

Sprej je na bazi voska za zaštitu od korozije zatvorenih delova karoserije. Otporan je na atmosferske faktore i slabe kiseline i baze. Ima dobru penetraciju (dospeva u unutrašnjost) i daje čvrsti sloj koji štiti od vode i soli. Komplet sadrži adapter za direktno nanošenje spreja u zatvorene sekcije kroz njihove procesne otvore.

Antigravel sprej

Antigravel MS spray 500ml

Proizvod formira izdržljiv, fleksibilan i sitnozrni sloj koji je otporan na udar kamena. Antigravel je zaštita u spreju za nepristupačne površine na bazi sintetičkih smola. Štiti od benzina, ulja, vode i soli.

Skidač boje u spreju

Paint Remover spray 500ml

Sprej je namenjen za uklanjanje većine vrsta boja i drugih premaza sa različitih površina (metala, kamena, drveta, stakla, betona). Deluje efektivno i brzo prodire u premaz i slabi njegovo vezivanje za podlogu kako bi se omogućilo lako uklanjanje.

Akrilni prajmer u spreju

Acrylic Primer spray 500ml

Jednokomponentni, punjeni akrilni prajmer namenjen za izravnavanje površina premazanih kitom i starih premaza. Novol špric kit u spreju je idealan za popravke na licu mesta.

Bezbojni lak u spreju

Clearcoat spray 500ml

Jednokomponentni termoplastični proizvod sa veoma dobrim niveliranjem i lakom za poliranje. Koristi se za različite površine i idealan je za popravke na licu mesta.

About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakte po sekcijama
posetite stranice kontakt
u odgovarajućim sektorima

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Srbija

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section